vrijdag 5 oktober 2007

Hier de eerste vraag

- Wie heeft er zin om volgende week zondag te gaan kiten (14 okt)
- is dat haalbaar met de instuif van Melissa?
- Misschien best naar Zeebrugge, dan hebben we het meeste tijd om te kiten... en dan kunnen we eerst Melissa helpen met opruimen......

Wat denken jullie?

(Het weer staat natuurlijk ook nog niet vast)

6 opmerkingen:

Hendrarius zei

Moehahahaha, i'll be there...
(morgen kan je de eerste voorspellingen voor zondag zien op: http://www.windfinder.com/forecast/duinbergen_knokke-heist#)

melissa zei

Zin om te gaan kiten heb ik wel... als ik niet te geradbraakt ben van de avond (en weken) ervoor.
Trouwens... opkuis is geen reden om vertrek uit te stellen. Als we gaan, kunnen we best zo snel mogelijk vertrekken ... kwestie van maximaal genieten :)
De weersvoorspellingen voor zondag zijn wel nog niet fantastisch. 2bft rond de middag. Hopelijk wordt dat nog beter.

KOEN zei

kan nie zondag, moet gaan eten
is trouwens hoog water om 16u....
goodluck ;)

Eva zei

Ik sta wel te popelen om nog eens een dagje naar zee te gaan. Ik hoop dus dat ik zondag niet te moe ben. Wel stom dat het rond 4u al niet meer goed gaat zijn.

Taco zei

Hoi hoi,
voor ons (hockeyers) is het zondag iets moeilijker, spelen nog een match in de voormiddag (met veel geluk zijn we klaar om 12u) op ongeveer een uurtje rijden van Turnhout, wat wil zeggen douchen en dan nog een goei 2,5 uur rijden naar zee en als het om 16u al niet meer goed gaat zijn, niet echt de moeite...jammer. Een andere keer?

Hendrarius zei

Hi everybody,

Ik zou niet onmiddellijk zeggen dat het slecht gaat zijn om 16u, het gaat gewoon vloed zijn. Dit zou erg zijn moesten we naar Oostduinkerke gaan, maar in zeebrugge blijft er altijd wel een groot stuk strand over... Dus nog plaats genoeg om ons uit te leven.

Bij de weg: de wind is aan het toenemen, dus ik sta al vol ongeduld te wachten tot wanneer ik mijn Buggy in de wagen kan steken.

Voor de mensen die toch komen: het beloofd een zonnige dag te worden. De wind zal matig waaien en waarschijnlijk zal het strand half leeg zijn (16C°, té koud voor de meeste toeristen). Kortom het zal een gezellige rustige kitedag worden. Ideaal om nog even te genieten van de laatste zonnestraaltjes voor we de winter verwelkomen.

Grtz,

Hendrarius